Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Elon Musk vinde acum aruncătoare de flăcări

/
/
/

Compania Boring a lui Elon Musk a lansat la precomandă un nou produs. Ce ar putea fi oare? Un aruncător de flăcări ce arată ca o armă din Mass Effect, desigur.

Probabil vă întrebați de ce ar vinde Elon Musk un aruncător de flăcări. Probabil clipul de mai jos explică de la sine de ce:

A post shared by Elon Musk (@elonmusk) on

Există doar 20 de mii de unități disponibile, și pot fi cumpărate la prețul de 500 de dolari + taxe + probabilitatea de a primi vizite de la guvern întrebând de ce cumperi un aruncător de flăcări din SUA. Compania Boring mai vide și stingătoare de flăcări, în mod convenabil.

Conform declarațiilor lui Musk, aruncătorul de flăcări nu este vândut pentru că are de gând să pornească o apocalipsă zombie prea curând. Pur și simplu trebuie să strângă cumva fonduri pentru o companie gândită în mare parte pentru a face tunele subterane. Deși, dacă te-ai uita pe tweet-urile sale, ai ajunge la concluzia că Elon Musk a fost înlocuit de parodia sa.

[Tech Crunch]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar