AutoMORERSS PaginaDeMedia

Elon Musk va dezvalui in curand un redesign pentru Cybertruck

Sau, cel putin, asa promite Elon Musk pe Twitter. Noul design pentru Cybertruck ar trebui sa apara „cam intr-o luna”.

Camionul extrem de colturos si brutalist (arhitectii isi vor pierde mintile) a fost, la vremea dezvaluirii, supus multor dezbateri, dar si multor glume, in special dupa incidentul jenant cu asa-zisele ferestre „bulletproof”.

Cybetruck a fost prezentat prima oara in noiembrie 2019, iar de atunci, Elon Mask a indicat, mai in gluma, mai in serios, faptul ca design-ul va fi supus unei serii de modificari, care vor ramane valabile in momentul in care Cybertruck va intra in productie spre sfarsitul lui 2021.

Micile retusuri indicate anterior se legau de dimensiunile camionului electric si de marirea portbagajului, astfel incat Cybertruck sa poata cara obiecte mai mari si mai lungi.

Musk a mai mentionat si imbunatatirea suspensiei pe aer pentru Cybertruck. Astfel circuitele off-road vor fi mai usor de parcurs.

Daca planul este respectat , „remake-ul” Cybetruck va fi prezentat luna viitoare.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button