TECH

Elon Musk este un porc misogin pentru ca nu urmareste femei pe Twitter

Mare e gradina creației, dar mai mare e prostia cultivata intr-o minte luminata cu lanterna! Asta mai ales daca stai frumos pe Tumblr, o arzi pe formuri progresiste si ai facut si la facultate niste studii de gen, pentru asta este singura combinatie care te poate duce logic la concluzia ca Elon Musk este un misogin pentru ca nu urmareste femei pe Twitter.elon-musk

Totul a inceput cu o postare a celor de la Motherbord, o publicatie sub umbrela celor etern nemultumiti de orice de la Vice, care in ultima vreme in afara documentarelor produse care i-au si popularizat, s-au apucat si de tehnologie, site-ul Motherbord tintind catre acest public pasionat de tehnologie.

Articolul este clar ce tinteste, public, controversa, posturi negative si atentie. La drept vorbind mai lipseste ca autorul sa se indentifice ca un Gender Fluid Unicorn si postul este complet.

Nu are sens sa explicam cum si ce poate face o companie privata, dar printre atributiile unui CEO, in general, nu intra datul de explicatii pe Twitter pe cine sau nu urmareste. Este o vanatoare de vrajitoare ca pe vremuri, Musk fiind o persoana publica care inregistreaza succes dupa succes, in cazul de fata motivul acestui articol fiind unul simplu: TRAFIC!

Musk pe de alta parte a fost extrem de elegant in raspunsul sau, numind publicația un fel de Politie Morala, in mod ironic evident, pastrand eleganta uzuala. Cu toate ca publicatia i-a ridicat mingea la fileu atunci cand i-au mentionat cam toata familia in articol, asta asa, pentru a stoarce pana la urma o reactie din partea a ceea ce este un fel de Tony Stark real.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button