Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Elon Musk este speriat de robotii din ce in ce mai inteligenti!

/
/
/
/
image

Elon Musk, supranumit si Tony Stark-ul acestei generatii, este una dintre cele mai marcante figuri de pe scena tehnologica actuala. Programele sale Space X sau Tesla sunt de avangarda si futuriste, considerate chiar nebunesti de unii si altii. Dar domnul Musk are un secret. Ii este frica de robotii inteligenti care ar putea controla lumea si distruge umanitatea.

Elon Musk ne vrea ingrijorati in legatura cu potentialul pericol al inteligenteti artificiale. La un simpozion MIT, si-a spus parerea in legatura cu acest subiect, numindu-l „amenintarea existentei noastre”, folosind apoi metafora „cu ajutorul inteligentei artificiale invocam un demon”. A mai adaugat si faptul ca „HAL9000 ar fi…doar un catelus”, si a spus cum guvernele trebuie să înceapă reglementarea dezvoltarii AI mai devreme mai degraba decat mai târziu. In luna August, Musk a declarat că robotii super-inteligenți au un „potențial de pericol mult mai mare decât bombele atomice.” Logica paranoica? Nu stim inca ce sa credem, dar având în vedere antecedentele sale, este foarte probabil ca Musk sa știe ceva ce noi nu știm.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar