Gaming

Cum să îţi faci un Elite Knight armor din Dark Souls 2 din oale & cratiţe!

Ingeniozitatea umană nu are limite, stimate cititor. Am ajuns pe Luna, am troznit atomi, am inventat roată şi… am făcut o armură din oale şi cratiţe! Da… cineva şi-a realizat un set complet de armură Elite Knight din Dark Souls 2 din oale şi cratiţe, dar şi o serie de alte lucruri pe care le găseşti în mod uzual.

MosBurger, もすバーガー, a folosit cam tot ce i-a venit la îndemână, japonezul (dacă este să dăm crezare numelui canalului) având ceva experienţă cel mai probabil, totuşi rezultatul este unul cât se poate de strălucit, armura arătând ca un exponat de muzeu, cel puţin din pozele prezentate în clipul de mai jos, reuşind să fie o copie fidelă a armurii Elite Knight Armor din Dark Souls 2, după estimările noastre, în proportie de 99% fidelă.

Iar dacă ne gândim că a folosit un ciocan, un traforaj şi un letcon, iar rezultatul arată cum arată, nu putem spune decât că cineva cunoaşte ceva elemente avansate de fierărie.

Cuvintele sunt de prisos, mai ales că avem un clip de 11 minute, în care acesta îşi arată talentul şi aptitudinile de fierar… cu oale şi cratiţe. Ce este interesant totuşi este în acest moment clipul are 62 de dislike-uri. Cel mai probabil cineva a fost lezat de faptul că a ciocănit cu atâta insistenta ustensilele de gătit de prin casă 🙂

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button