PC&Consoles

Elite devine și mai periculos

Dacă ați tot fost dezamăgiți de ultimele filme Alien, ați putea la fel de bine să vă apucați de Elite Dangerous, pentru că lucrurile încep să devină din ce în ce mai serioase.

Ultimul update al jocului a introdus în galaxie o mostră menită să demonstreze că amenințarea extraterestră nu doar că se apropie, dar este deja aici, construiește baze și se pregătește pentru un război.

Puteți vedea mai jos explorarea unei instalații Thargoidene, a cărei design estetic amintește cu mult de operele lui Giger, folosite în seria Alien. Efortul de explorare este foarte detaliat și nu duce lipsă de cadre largi, menite să evidențieze cât de bizară poate fi această construcție.

Studioul Frontier Developments tot dă seme că Thargoizii vor veni în universul lui Elite Dangerous de când a fost implementat expansion-ul Horizons. Inițial erau găsite doar un soi de construcții organice pe planete abandonate și lipsite de atmosferă, care nu păreau a avea vreun scop anume. Apoi au început să își facă apariția navele Thargoide care smulgeau jucătorii din hiper-spațiu, urmat în ultimele săptămâni de interacțiunea lor cu acele construcții menționate anterior. Acum avem baze planetare și promisiunea că Elite Dangerous va deveni mult mai palpitant în viitorul apropiat.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button