GamingPC&ConsolesRSS PaginaDeMediaTech&IT

Elite Dangerous vă dă picioare

Probabil și pantaloni

Elite Dangerous este pe cale să treacă la un nou nivel. Unul până la care va trebui să pășiți cu propriile voastre piciorușe, pentru că următorul mare update al jocului va adăuga abilitatea de a coborî din navă și de a cotrobăi planetele pe jos.

Probabil vă întrebați de ce ați vrea să faceți asta, din moment ce nu prea sunt multe lucruri de făcut de la sol pe distanțe scurte. Eh, veți avea și ce face. Veți avea o odisee!

Veți avea posibilitatea de a vă lupta, de a negocia, de a face comerț, de a face lucruri ce probabil vor implica adunatul de 10 canistre păzite de cineva, sau de ceva, într-un loc de pe o planetă predominant pustie. Ce e drept, planetele nu vor ai fi chiar atât de pustii, urmând să fie ceva mai dichisite cu ocazia acestui expansion.

Veți avea și lucruri de făcut atunci când aterizați prin locuri mai populate. Abilitatea de a vă plimba se extinde și în locațiile vizitate de alți jucători, permițându-vă să vă întâlniți cu ei față în față și să îi întrebați de ce v-au bubuit nava cu trei luni în urmă. Veți putea da nas în nas și cu diverse NPC-uri.

Elite Dangerous: Odyssey va fi disponibil tocmai anul viitor, așa că mai sunt multe lucruri ce urmează să fie dezvăluite în următoarele luni.

Important este că vom putea păși în sfârșit prin lumea jocului… și că nu mai ține minte când Eve ne-a amăgit o jumătate de deceniu cu asta, doar ca să renunțe la idee la un moment, fiindcă nu o folosea nimeni.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button