GamingPC&ConsolesTech&IT

Elite Dangerous se pregătește pentru schimbări

Galaxia se pregătește pentru câteva schimbări în viitorul apropiat, în cazul jucătorilor lui Elite Dangerous. 

Pe de o parte, în luna decembrie vor fi adăugate nave masive ce pot căra flote întregi spre câmpul de bătălie. Pe de alta, experiența de început va fi ceva mai bine explicată, printr-un nou tutorial ce chiar se petrece în joc, nu într-o secțiune separată de tutorial.

Dar mai important, Elite Dangerous primește Arx.

Ce este Arx? O fortăreață dintr-o mină străveche pe o planetă a cărui soare nu mai lucește. Dar în contextul lui Elite Dangerous, Arx este o monedă nouă ce va putea fi câștigată de jucători prin gameplay. Dacă începe să vă treacă prin minte suta de monede diferite pe care le au multe MMO-uri, vă puteți calma… deocamdată. Arx este menit să ofere jucătorilor posibilitatea de a cumpăra lucruri ce până acum erau disponibile doar cu bani reali.

Mai exact, cosmetice. Veți putea câștiga în joc noua resursă pentru ca apoi să o puteți cheltui pe a vă picta acel Sidewinder mai negru ca noaptea, sau pentru a face un Anaconda mai ușor de văzut pentru inamici, deoarece vreți să le dați o luptă cinstită. Noua monedă va fi implementată din luna septembrie.

[Eurogamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button