PC&Consoles

Elite Dangerous se pregătește pentru noutăți

În cadrul evenimentului Frontier Expo, dedicat jocurilor produse de către studioul Frontier Developments, au fost dezvăluite noi detalii despre viitorul lui Elite Dangerous.

Cei care au exploratul în sânge se vor putea bucura pe la începutul anului viitor de o nouă tehnologie pentru generarea planetelor. Aceasta va permite realizarea de corpuri cerești mai diverse, cu mai multă culoare și care nu îți dau mereu impresia că te tot plimbi între aceleași șase planete la nesfârșit. Cei care se tem că poliția spațială nu îi apără de criminali se vor putea liniști cu gândul că legiuitorii vor primi o navă nouă, menită să combată entitățile NPC mai agresive, precum și jucătorii ce au trecut de partea greșită a legii. Probabil Thargoizii sunt și eu un motiv.

Vestea cea mai importantă este însă adresată grupurilor de jucători. Elite Dangerous va primi echivalentul spațial al unui portavion. Aceste nave foarte mari vor putea fi cumpărate de jucători, formând la un loc o escadrilă și folosindu-se de noua proprietatea ca o bază de comandă mobilă. Navele personale pot fi reparate, reconfigurate și realimentate aici, eliminând nevoia de-a te întoarce în mod constant la o stație spațială.

Acest gen de lucru pare de parcă ar continua pe drumul de-ai descuraja pe cei care vor să joace Elite Dangerous pe cont propriu. Jocul a tot mers în direcția asta de când cu Power Play, dar s-a accentuat cu adevărat de la invazia extraterestră de luna trecută.

Mai multe nave for fi adăugate pe parcursul anului 2018, mai multe misiuni, îmbunătățiri la sistemul de comerț și multe altele.

[Elite Dangerous]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button