GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Elite: Dangerous oprește suportul pentru Mac

Dacă aveți un Mac și jucați Elite: Dangerous pe el, ne pare rău să vă informăm că în curând veți fi forțați să alegeți între platformă și joc.

A fost anunțat oficial că suportul pentru varianta jocului de pe Mac va fi încheiat odată cu actualizarea din cel de-al patrulea trimestru, spre sfârșitul anului calendaristic.

Jucătorii se pot conecta în continuare pe PC-uri sau prin intermediul conturilor conectate la Bootcamp, dar va trebui să utilizați una dintre aceste metode. Acest lucru se întâmplă după ce suportul pentru Mac a fost adăugat pentru prima dată în 2015.

Jucătorii știu deja că au existat probleme tehnice care a împiedicat lansarea expansion-ului Horizons pe această platformă, deși natura specifică a acestor probleme nu a fost explicată; ceea ce contează este că îmbunătățirile tehnice suplimentare care au fost aduse ulterior jocului nu au părut să îmbunătățească cu mult lucrurile.

Unii jucători speculează că acest lucru înseamnă și că Horizons este inclus în jocul de bază, lucru care nu e tocmai relevant pentru posesorii unui calculator Apple, deoarece indiferent de schimbările realizate de expansion, nu le veți putea vedea în mod nativ pe un Mac.

Condoleanțele noastre pentru jucătorii afectați!

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button