Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Elite Dangerous – Gameplay de la sol

/
/
/

Daca vi se parea ca Elite era periculos in spatiu, o sa va inspaimante la sol! Cel mai recent live-stream realizat de studioul Frontier Developments demonstreaza gameplay efectiv de pe suprafata unei planete, in multiplayer.

Dezvoltatorii lui Elite Dangerous au aratat exact cat de manevrabil poate fi un vehicul de explorare planetara, folosind tot un planetoid lipsit de atmosfera pentru testare. Fiind un corp ceresc foarte mic, in comparatie cu o planeta normala, mediul a permis executarea unei serii de manevre foarte acrobatice.

Masinile de explorare pot sari, se pot roti, si ar permite jucatorilor sa faca propriile curse prin canioanele intinse si pustii ale galaxiei. Regretabil, demonstratia nu a inclus lupte la sol, sau explorarea bazelor si a epavelor care vor fi adaugate pe parcurs. Probabil pastreaza asta pentru un alt live-stream.

Insa se poate vedea mai clar scara acestui vehicul de explorare, supranumit SRV, in comparatie cu pana si cea mai mica nava stelara. Daca vi se parea ca o Cobra era micuta, comparativ cu ce alte nave mai sunt in Elite Dangerous, dintr-un SRV o sa para mult mai mare.

Expansion-ul Horizons, cel care va face posibila explorarea planetelor, va fi lansat incepand cu iarna aceasta, si completat pe parcursul anului 2016. Va trebui sa platiti pentru el, dar parti mici vor fi disponibile gratuit.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar