GamingPC&ConsolesRSS PaginaDeMedia

Elite Dangerous este oferit gratuit pe Epic Games Store

Hai ca aproape am terminat si nivelul 2020 si deja ne pregatim de hibernarea din iarna. Daca acum este perioada libera in care va jucati si vreti sa incercati ceva nou, Elite Dangerous este disponibil gratuit pe Epic Games Store. Alaturi de acesta este disponibil si The World Next Door.

Daca iti cauti jocul acela in care sa investesti ore bune, Elite Dangerous este o optiune foarte buna. Acest titlu este un simulator de zbor prin spatiu intr-o lume deschisa explorarii. Vei fi liberi sa calatoresti prin galaxie, iar cu editia gratuita de pe Epic Games Store vei primi si expansiunea Horizons. Aceasta introduce mai multe vehicule, planete de explorat, noi nave de lupta si cateva alte aditii. Cu siguranta vei avea o gramda de facut odata ce te-ai apucat de jucat.

Celalalt joc oferit alaturi de Elite Dangerous este The World Next Door. Acesta este un joc dintr-o cu totul alta categorie care combina elemente de storytelling cu cele de puzzle. Jocul creat de Rose City Games urmareste aventura unui adolescent care a fost prins intr-o lume magica, populata de creaturi bizare. Ambele jocuri sunt disponibile gratuit pe Epic Games Store pana pe data de 26 Noiembrie.

Dupa data de 26, Epic Games Store va oferi gratuit un alt joc interesant: MudRunner. Precursorul lui SnowRunner, jocul te pune la volanul unor colosi pe patru (sau mai multe) roti pentru a infrunta conditiile vitrege ale naturii cu scopul de a-ti indeplini misiunile.

Epic Games Store Elite Dangerous The World Next Door MudRunner Gratuit

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button