MORE

Elite Dangerous – Dezvoltarea planetelor in detaliu

Creatorii lui Elite Dangerous au decis sa ofere publicului ceva mai multe informatii despre modul in care sunt construite planetele din joc.

In cadrul unui live-stream de aproape o ora, membri ai Frontier Developments au detaliat procesul de productie a continutului planetar.

Departe de a fi o banala aplicare a unor forme de relief aleatoare pe o suprafata, fiecare planeta este unica si construita pe baza unor criterii foarte exacte. Planetele sunt asamblate folosind elemente menite sa reflecte fenomene tectonice si astronomice reale, cu tot cu simularea autentica a efectelor impactului unui asteroid, cel putin la nivel grafic. Nu in sensul ca se vor intampla in timp real impacturi de asteroizi, dar ranile pe care le vedeti pe planete vor arata foarte autentic.

Rezultatul este cateva sute de miliarde de planete unice, fiecare avand un decor detaliat, la o scara de 1:1. Explorarea unei planete intregi va fi un proces foarte meticulos si de durata.

Sunt canioane largi de kilometri, munti, dealuri, vai si veti putea sa va plimbati prin toate folosind ori nava voastra spatiala, ori un mic rover.

Planetele vor fi explorabile in Elite Dangerous de la sfarsitul anului, cu introducerea expansion-ului Horizons.

Tags

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Back to top button
Close
Close