GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Elite Dangerous devine extrem de periculos

Sau mai puțin periculos, depinde de care capăt al tunului stai

Studioul Frontier a venit cu un anunț foarte important la Gamescom, pentru cei care se uită la Anaconda lor din Elite Dangerous și încă nu sunt mulțumiți de faptul că doar ocazional rămân cu ea înfiptă în porțile stațiilor spațiale.

Următorul mare update al jocului, din luna decembrie, va adăuga o clasă nouă de nave utilizabile de către jucători. Nave foarte mari, de tip Carrier, ce vor putea căra un număr mare de alte nave mai mici la bord, și care vor putea călători până și 500 de ani lumină per salt.

În total, veți putea depozita până la 16 nave pe un Carrier, navele fiind configurabile în funcție de necesitate. Spre exemplu, puteți avea un Carrier echipat pentru luptă, pentru minerit, pentru comerț, pentru explorare și tot așa.

Navele acestea foarte probabil vor fi scumpe, și nici măcar nu vor folosi combustibil standard pentru salturi. Va trebui să obțineți o resursă specială pentru alimentarea lor, așa că probabil nu veți vedea cursele către Beagle Point transformate într-o rutină zilnică.

Pare a fi un moment numai bun să începeți să găsiți prieteni de nădejde pentru Elite Dangerous, fiindcă ar fi o existență cam tristă să ai o asemenea navă și să fii singur în ea.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button