Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Elite Dangerous devine doua jocuri

/
/
/
img

Mergand pe tendinta altor jocuri, precum Star Citizen si Call of Duty Black Ops 3, Elite Dangerous nu mai este doar un singur joc, si nu ma refer la expansion-ul sau, Horizons.

Elite Dangerous: Arena este disponibil acum, la minusculul pret de 6.75 euro si include componenta dedicata de PvP a jocului.

Asta inseamna ca nu aveti aici partea de explorare spatiala, comert, politica, adunare de resurse, misiuni, sau orice de acest gen. Este modul de CQC al jocului in care va urcati la bordul unei nave si incepeti sa va bateti cu alti jucatori pana cand nu ramane in viata decat cel care a fost suficient de inteligent cat sa nu intre cu un Adder intr-o lupta impotriva a 5 Cobra MKIII.

Elite Dangerous Arena nu este o promotie limitata, va fi disponibil atat timp cat Elite in sine va functiona, iar pretul acesta este cel mai mare pe care jocul il va avea vreodata.

Asa ca daca doriti doar lupte din Elite, nu mai trebuie sa cumparati jocul intreg, aveti acum la dispozitie modul Arena.

[Steam]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

1 Comments

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar