MORE

Elite Dangerous: Cerinte de VR

Elite Dangerous va deveni si mai periculos pentru ca va fi si mai realistic in curand. Frontier Developments anunta ca jocul primeste suport pentru realitate virtuala, prin intermediul SteamVR, la finalul beta testului pentru expansion-ul Horizons, iar cerintele de sistem au fost si ele dezvaluite.

Pentru a putea rula jocul in realitate virtuala veti avea nevoie de un sistem puternic, atat de puternic incat n-ar trebui sa aveti prea multe sperante sa il jucati in VR folosind un Radeon HD5850 care oricum nu prea mentine 30 de cadre pe secunda stabile intr-o lupta serioasa.

Cerintele de sistem sunt:

  • OS: Windows 7/8/10 pe 64 biti
  • CPU: Intel Core i7-3770K sau AMD FX 4350
  • RAM: 16 GB
  • Video: GeForce GTX 980 cu 4GB memorie video

Desigur, mai aveti nevoie si de ochelari pentru realitate virtuala, care oricum nu cred ca ar fi o mare problema daca detineti un GTX 980 sau o placa video similar de scumpa.

Probabil va intrebati si cum se face ca jocul cere un i7 Ivy Bridge si doar un FX din seria 4000, care costa cam cat o treime dintr-un i7. As vrea sa am un raspuns concret pentru voi, dar habar nu am.

Cert este ca Elite Dangerous si realitatea virtuala merg mana in mana, deoarece abilitatea de a te putea uita in jur in timpul unei batalii, pentru a putea vedea mai bine inamicul, pentru a putea analiza telemetria sau pur si simplu pentru a te benocla la spatiu, este minunata si iti va schimba viata!

[PC Invasion]

Tags

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Back to top button
Close
Close