MORE

Elite Dangerous: Aterizari planetare luna asta

In cadrul celui mai recent livestream, organizat de catre studioul Frontier Developments, au fost dezvaluite cateva informatii interesante, cum ar fi cand veti putea ateriza pe planete.

David Braben, co-creator al lui Elite, a explicat multe lucruri despre ce va mai fi adaugat in Elite Dangerous in lunile urmatoare, cum ar fi nave care pot fi controlate de mai multi jucatori, nave care pot lansa interceptoare pilotate de AI sau de jucator, dar mai important, data la care veti putea explora suprafata unei planete.

Planetary Landing Beta va incepe in ziua de 24 noiembrie. Atunci va fi disponibila testarea pentru varianta 2.0 a lui Elite Dangerous, care include abilitatea de-a ateriza pe planete.

Desigur, exista si un mic impediment pentru cei care isi rezerva acum ziua respectiva, sau saptamana, pentru a goni cu un buggy pe suprafata asteroidului lor preferat. Accesul la beta test este disponibil pentru cei care au facut precomanda lui Elite Dangerous Horizons… si nu oricui, ci numai oamenilor care au luat varianta care include acces la Beta, care costa cu 10 lire mai mult fata de cea normala.

Restul vor trebui sa asteptepte pana cand functia de aterizare pe planete este integrata in jocul de baza, peste cateva luni. Pana atunci, nu putem decat sa visam… si sa jucam Kerbal Space Program.

Tags

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
Close
Close