TECH

Elica Marie – transforma-ti casa in parfumerie!

Faimosul brand italian Elica prezintă noul său difuzor activ de parfum: Elica Marie. O cutie dreptunghiulară, frumos desenata, cu origini italiene, disponibila în 5 culori: gri, rosu, alb, albastru si negru.

elicamarie2

Pentru a vă bucura de o atmosferă parfumată, nimic mai mult simplu: introduceți în difuzor o capsula(din cele 10 arome disponibile), iar apoi atingeți logo-ul din față a dispozitivului care se transformă intr-un ventilator mic și liniștit. Aerul de admisie este suflat prin capsula și apoi difuzat în camera.

Elica Marie ofera 10 arome din extracte naturale si fara alcool. 5 dintre ele sunt special concepute pentru a neutraliza mirosurile din bucatarie. Aceasta colectie se numeste „Neutralyx” si reunește urmatoarele tipuri de parfum: Ierburi aromatice(salvie, cimbru, rozmarin), Tomate și ardei (ardei rosu, cimbru, ghimbir), Vin alb (struguri, kiwi), Verbena și ceai verde (floare de portocal, lemn de cedru, ceai verde), citrice (mandarina). Celelalte 5 parfumuri se numesc ” Emoție” și sunt dedicate celorlalte camere ale casei: Kilimanjaro (feriga, lavanda, lamaie), Mont Blanc (floare de lotus), Chihlimbar (chihlimbar, lemn de cedru, bergamota), Lemn oriental (cedru, cuișoare, patchouli), Marie (tămâie, mușchi de stejar).  Fiecare capsulă are o durată de viață de o luna si este reincarcabila.

elicamarie3

Durata de încărcare completă a difuzorului Elica Marie este de o ora, la o autonomie de 12 ore. Are si telecomanda. Prețul de vânzare recomandat este 80 de Euro.

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Back to top button