Știri IT

Elevii si studenții pasionați de tehnologie si antreprenoriat au liber la iCEE.fest 2018

Peste 300 de elevi și studenți pot participa gratuit la cel mai amplu festival dedicat Internetului și transformărilor generate în business și în tehnologie, iCEE.fest 2018, care are loc la București joi și vineri, săptămâna viitoare.

Organizatorii au demarat anul acesta un program intitulat Bursele iCEE.fest, cu un mecanism simplu: elevii și studenții care doresc să participe, dar nu își permit un bilet de acces, chiar dacă beneficiază deja de reduceri de 50%, trebuie să se înscrie până cel târziu luni, 11 iunie, pe o pagină dedicată aflată la adresa: www.iceefest.com/bursele-iceefest-2018.

După anunțul lansării programului, dezvoltatorii aplicației Kuende – o nouă platformă social media care se adresează mai ales tinerilor – au decis să se implice si au cumpărat biletele disponibile, devenind partener exclusiv al programului (încă sunt locuri disponibile!).

„Am decis să sprijinim această inițiativă, mai ales că accesul la informația de calitate din domeniul transformării digitale poate avea un impact major în dezvoltarea personală si în cariera celor care vor participa la program. În plus, festivalul este genul de experiență pe care ne propunem să le-o oferim utilizatorilor platformei noastre”, spune Pavel Antohe, fondator si CEO Kuende.

De altfel, compania care dezvoltă Kuende a participat în anii trecuți la competiția dedicată afacerilor din digital și tehnologie aflate la început de drum, care se desfășoară în cadrul festivalului sub numele „200 Seconds of Fame”. La ediția din acest an, cel mai tânăr participant are doar… 9 ani.

Anul acesta sunt asteptați la iCEE.fest în jur de 4.000 de participanți, dinre care 30%vor fi  din afara României.

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button