Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Electronic Arts uraste remake-urile HD

/
/
/

Peter Moore, COO al Electronic Arts, a facut recent o declaratie pe de o parte foarte imbucuratoare, pe de alta foarte amuzanta.

Acesta a spus, intr-un interviu pentru IGN despre posibilitatea de a reface jocurile Mass Effect pentru consolele din generatia curenta,  ca Electronic Aets nu are nici interes in a se preocupa cu relansarea unor variante actualizate ale unor jocuri existente. Daca s-ar fi oprit acolo, declaratia lui Moore ar fi fost una grozava, un semn ca macar o companie nu are boala de a „remasteriza” in „HD” jocuri care erau deja in HD. Dar Peter Moore a continuat.

„Pare de parca s-ar scoate chestii doar pentru ca au ramas fara idei. […] Variante refacute, noi fiind cine suntem, si cu portofoliul nostru larg de proprietati intelectuale… pui toate astea la un loc, nu stiu de unde am gasi timp de variante refacute. […] Suntem o companie care prefera sa impinga lucrurile mai departe. […] Pentru multe companii, variantele refacute sunt un mod de-a scoate venit. Nu au un cost mare, proprietatea este deja acolo, o poti reface, si e grozav. Noi nu facem asta aici, nu cred ca asta a fost vreodata cultura noastra.”

Declaratia sa mai includea ceva despre console si compatibilitate, dar hai sa ne concentram doar pe ce a spus mai sus.

Electronic Arts, compania care a transformat Syndicate intr-un FPS groaznic, Dungen Keeper intr-un joc de mobil atroce, care a pompat continuari de FIFA atat de identice intre ele incat unele nici macar nu aveau numarul din meniu schimbat pe unele platforme, compania care a reusit sa torpileze seria Ultima permanent printr-un „remake” oribil… este mai presus de un remake HD, pentru ca asta ar insemna sa fi ramas fara idei.

Considerand validitatea declaratiilor date de conducerea marilor companii in ultima vreme, eu, personal, ma astept ca Mass Effect HD Remake Collection sa fie pe piata in proximitatea lansarii lui Mass Effect 4.

[IGN]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar