GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Electronic Arts are în pregătire un nou joc Need for Speed

Electronic Arts a anunțat rezultatele financiare preliminare pentru cel de-al treilea trimestru fiscal încheiat la 31 decembrie 2018 și a dezvăluit că în prezent are în dezvoltare un nou joc Need for Speed. Mai mult decât atât, compania are în plan să ofere noi experiențe în universul Titanfall, asta pe lângă Apex Legends, și se pare că nu este vorba nici de un joc Titanfall VR, așa cum circulau unele zvonuri.

Din păcate cei de la Electronic Arts nu au dezvăluit detalii suplimentare despre noul joc Need for Speed. Este de așteptat ca titlul să fie dezvoltat de cei de la Ghost Games și să folosească motorul grafic Frostbite, însă în afară de asta va trebui probabil să așteptăm E3 pentru a afla mai multe.

Blake Jorgensen, CFO în cadrul EA, s-a declarat încrezător în planurile de viitor ale companiei. „FIFA iese în evidență ca o franciză robustă într-un an tumultuos în industria jocurilor video. Pe de altă parte, facem eforturi să îmbunătățim execuția și reorientăm cercetarea și dezvoltarea. Privind în perspectivă, suntem încântați să lansăm Anthem, noul nostru IP, să creștem Apex Legends și experiențele legate de Titanfall, să livrăm noi titluri precum Plants vs. Zombies și Need for Speed ​​și să adăugăm Star Wars Jedi: Fallen Order pe lângă titlurile de sport pe care urmează să le lansăm în toamnă”, a declarat Jorgensen.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button