STIRI IT

Electronic Arts tintit de campania #StopKillingGames

Din categoria „Electronic Arts inchide inca un joc pentru care ai platit? Inseamna ca este luni”, acum ceva vreme a fost anuntata moartea imenenta a lui Darkspore, jocul urmand sa fie scos din functiune in ziua de 1 martie.

Daca nu mai tineti minte jocul, era un spin-off al lui Spore, reimaignat ca un action-RPG. Un joc de singleplayer care functiona doar on-line, care nu a fost piratat vreodata, dar care cumva n-a avut succes, posibil pentru ca nu a fost chiar grozav, iar Electronic Arts l-a scos de la vanzare cu mult timp in urma.

Fiind parte dintr-un trend foarte deranjant al companiei de-a inchide jocuri, Darkspore a reusit sa provoace o campanie menita sa impiedice aceasta practica pe viitor.

Ross Scott, creator al seriei Freeman’s Mind, a inceput o campanie pentru a incerca sa faca Electronic Arts sa realizeze ca ceea ce face nu este un lucru bun. Asa ca Scott ii roaga pe toti cei care doresc sa participe sa trimita scrisori fizice conducerii companiei, cerandu-le sa nu mai inchida jocuri.

Cei care nu vor sa trimita scrisori pana in SUA pot participa prin trimiterea de mesaje folosind subiectul #StopKillingGames  catre Electronic Arts pe diverse retele de socializare.

Va avea aceasta companie succes? Probabil nu. Vorbim la urma urmei de Electronic Arts, incarnarea pamanteasca a lui Galactus.

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button