PC&Consoles

Electronic Arts se restructurează

Cu ceva timp în urmă, Electronic Arts avea bizarul obicei de-a numi fiecare studioul al său Bioware, aproape de parca spera ca prin magie numele să ridice nivelul de calitate al tuturor jocurilor sale. După ce a mai închis câteva studiouri, compania s-a gândit să mai renunțe la individualitate și să le reunească pe cele rămase sub o singură pălărie.

EA Worldwide Studios este acum numele pe care ar trebui să îl asociați cu cea mai mare parte jocurile produse intern Electronic Arts de acum înainte. Sub această foarte mare pălărie veți găsi studiouri ca Bioware, la cârma căruia se află acum Samantha Ryan, sub a cărui conducere se află EA Mobile și cadavrul putrezit al lui Maxis. La capul acestei organizații noi se va afla Patrick Soderlund, Vice-Președinte Executiv al Electronic Arts.

Din anunț nu era clar dacă DICE, Visceral și EA Canada vor trece în subordinea acestei noi structuri, sau dacă onoarea este rezervată doar pentru studiourile care par de parcă ar fi pe ducă sau a căror închidere a fost deja anunțată.

Alături de această schimbare a mai venit anunțul că echipa care a realizat motorul Frostbite la DICE este acum parte dintr-o organizație separată dedicată tehnologiei, condusă de Ken Moss, ceea ce înseamnă că Forstbite va fi refolosit adesea de Electronic Arts pentru jocurile sale.

[Electronic Arts]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

4 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button