PC&Consoles

Electronic Arts repară Battlefront 2… și îl strică iar

Electronic Arts a reușit pe parcursul zilei de ieri să facă probabil cel mai huiduit comentariu de pe Reddit, având peste 600 de mii de voturi negative. Așa că acum anunță spre bucuria tuturor că a scăzut la un sfert costul pentru deblocare a eroilor din Battlefront 2.

Compania a dezvăluit că va trebui să cheltuiți de acum înainte doar câte 15 mii de credite pentru ai debloca pe Darth Vader și Luke Skywalker, 10 mii pentru Leia, Palpatine și Chewie, iar dacă o vreți pe Iden Verso, vă costă acum doar 5000 de credite. Așa că în loc să jucați 40 de ore, este suficient să vă distrați în el 10 ore, maxim, pentru a debloca orice erou doriți. O îmbunătățire considerabilă și un semn că Electronic Arts chiar își ascultă publicul și dorește să ofere un joc minunat fanilor Star Wars.

Literalmente nu aveau cum să ruineze momentul. Părea imposibil ca EA să reușească să găsească încă un mod de-a săpa și mai adânc în groapa de dispreț total din care încearcă să iasă.

Dar a găsit un mod. În timp ce costul pentru personaje a scăzut cu 75%, a scăzut și recompensa pentru terminarea campaniei tot cu 75%. În loc să primiți 20 de mii de credite la finalul campaniei, ce ar fi permis achiziția lui Luke sau a lui Vader, primiți acum doar 5 mii.

Dacă acel concurs pentru desemnarea celei mai groaznice companii din SUA încă mai era organizat, Electronic Arts ar avea anul acesta șanse mari să câștige… pentru a treia oară.

Cine știe, poate din cauza atenției negative, Disney va decide să revoce exclusivitatea licenței Star Wars și să mai lase și alte companii să producă jocuri bazate pe această proprietate. Nu se va întâmpla vreodată, dar niciodată nu strică să visezi.

[Blue’s News]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button