GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Electronic Arts renunță la E3

E3 pare a fi în ultima vreme destul de nepopular. Nu doar că este părăsit de Sony, dar acum și Electronic Arts a dezvăluit că nu va avea o conferință la eveniment, optând în schimb să se concentreze mai mult pe evenimentul său propriu, EA Play.

Electronic Arts tot se distanțează de eveniment în ultimii ani, dar măcar conferința sa de presă a rămas. În cadrul EA Play, compania va avea transmisii în direct care se vor concentra asupra propriilor produse. Poate cu această ocazie nu vor mai fi luați surprindere până și proprii dezvoltatori atunci când sunt întrebați despre jocuri cu Jedi. De asemenea, probabil prezentarea unui joc de mobil pe undeva într-un colț, dintr-o serie ce n-are ce căuta pe mobile, nu va fi pusă pe scena principală, aducând foarte multă ură… deși, Blizzard a reușit asta pe cont propriu.

Faptul că Electronic Arts are acum în mâinile sale o proprietate extrem de populară, sub forma lui Apex Legends, ce va atrage atenție asupra sa pe cont propriu, fără E3, ar putea fi un factor din această decizie.

Priviți totuși partea bună. Acum că E3 va avea un calendar ceva mai aerisit, atunci lumea se va putea concentra pe părțile cu adevărat importante, cum ar fi conferința organizată de Devolver, în care garantat cel puțin o persoană va exploda într-un spectacol sângeros.

[Eurogamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button