GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Electronic Arts intră în Cartea Recordurilor

Dar nu în sensul bun... pentru ei

Electronic Arts este o companie cu multe reușite sub pălăria sa. Are printre cele mai bine vândute francize din lume, ca FIFA și The Sims, era la un moment cea mai mare companie de jocuri din lume, are până și câteva premii de cea mai de !@#!% companie din SUA. Dara cum se poate spune că are și o intrare oficială în Cartea Recordurilor.

Da, acea Carte a Recordurilor ce există acum predominant pentru a umfla în pene diverși dictatori demenți, are acum o intrare specială pentru Electronic Arts. Bine, nu este tocmai direct pentru companie, ci pentru unul din angajații săi. Mai precis, pentru o declarație a unui angajat al companiei.

Titlul este pentru comentariul de Reddit cu cel mai mare număr de voturi negative din istorie și este acordat acestei postări de pe rețeaua de socializare. Este imposibil să nu fi dat peste această postare până acum, ce aparține cuiva din echipa de management a comunității. În aproape doi ani de zile, a strâns 667824 de voturi negative, o reacție destul de validă, având în vedere contextul. Atunci când cineva a spus că este nemulțumit de faptul că a plăti 80 de dolari pe Battlefront 2, doar să vadă cum fie trebuie să macine la joc ore întregi pentru a debloca personaje ca Vader ce ar fi trebuit să fie disponibile din start, EA a răspuns atunci cu un mesaj ce suna cam așa:

„Intenția noastră este să oferim jucătorilor un sentiment de mândrie și reușită atunci când deblochează diverși eroi”. Restul mesajului nu prea mai conta.

Cu adevărat un record cu care Electronic Arts se poate mândri.

[PC Gamer]

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button