Gaming

Electronic Arts doreste sa fie Neflix-ul gaming-ului

Electronic Arts au tot aruncat in ring ideea unui abonament pentru a incerca jocurile produse de acestia, pe console. Iar acum se pare ca au o noua tinta… publicul de PC. Acel public de PC pe care in ultima vreme se pare ca il asculta mai atent. Bine, nu sunt numai ochi si urechi, dar indeajuns cat sa dea impresia ca le pasa.

O companie numita Chadwick Martin Bailey a trimis o serie de chestionare, acestea continand intrebari interesante precum: Daca EA, Take-Two, Bethesda, Ubisoft si Activision ar furniza jocuri Triple A pentru un serviciu pe baza de abonament care crezi ca ar trebuii sa fie pretul lunar pentru un asemenea serviciu. Moment in care toata Romania, mai putin o mana de oameni cu capul pe umeri urla: „Da ce frate… le iau de pe torrente ca sunt moka”. Si dupa ne intrebam de ce nu ne iau in serios distribuitorii de jocuri cand avem un astfel de comportament. Electronic ArtsElectronic Arts

In principiu EA doreste sa aduca pe PC EA Access, o platforma cu care EA doreste sa ofere gamerilor de pretutindeni sansa de a juca titluri fara a cumpara jocul in cauza, inchiriind astfel jocul in sine. Daca pana acum acest serviciu a fost exclusiv pentru Xbox One pentru suma de 4.99 dolari pe luna, se pare ca platforma celor de la Microsoft permite mai multa flexibilitate, astfel, trecerea la Windows 10 pare sa fie usor de facut, dovada si chestionarul de mai sus.

Acest zvon se pare ca este sustinut si de faptul ca, saptamana trecuta, EA au dus o serie de tratative cu CD Projekt Red, discutiile nelinistind putin spiritele in sanul companiei, dar se pare ca lucrurile au o alta directie: Modelele de distributie online.

[NeoGaf]

Articole asemanatoare

Back to top button