Gaming

Electronic Arts anunță Burnout Paradise Remastered

Cu un deceniu în urmă, Criterion a deschis porțile spre Paradise City, lansând Burnout Paradise pe PC, PlayStation 3 și Xbox 360. În cursul acestui an, fanii vor putea circula din nou pe străzile sale. EA a anunțat că o versiune remasterizată a lui Burnout Paradise se află în producție și că jucătorii de consola pot să-l joace încă de luna viitoare. Cu toate acestea, jucătorii PC vor trebui să aștepte până la sfârșitul anului pentru a intra în acțiune.

Remasterul nu include doar versiunea de bază a lui Burnout Paradise. De asemenea, veți putea juca opt bucăți de conținut descărcabil (DLC), care includ modul online Cops and Robbers, vehicule suplimentare și locația Big Surf Island. DLC-ul „Big Surf Island” este un conținut nou pentru jucătorii PC, deoarece nu a fost disponibil în jocul original.

Puteți să vă întreceți prin Paradise City pe cont propriu sau cu prietenii. Jocul acceptă până la patru jucători în sesiuni online, dar puteți participa și la multiplayer offline. Nu este clar cum funcționează acest lucru, dar știm că unul dintre pachetele DLC are un mod „pass-the-controls”, în care ca grup trebuie să terminați mai multe provocări.

Veți experimenta intensitatea fiecărei curse și lista completă de 150 de autoturisme și motociclete în rezoluția nativă de 1080p. Cu toate acestea, cei care au un PlayStation 4 Pro sau Xbox One X pot reda jocul la 60 de cadre pe secundă și rezoluție de 4K.

Jocul va costa 40 dolari / euro și va fi disponibil pentru proprietarii de PlayStation 4 și Xbox One începând cu data de 16 martie. Nu a fost anunțată data lansării versiunii pentru PC, care va fi disponibilă pe Origin. Dacă sunteți abonați la EA Access, puteți juca acest joc încă din 9 martie.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button