MORE

Electronic Arts abandoneaza E3 iar EA Play ii va lua locul

Electronic Arts a luat decizia surprinzatoare de a-si organiza propriul eveniment de jocuri dedicat publicului si presei anul acesta, care se va desfasura chiar inainte de E3.

Inca de la prima editie din 1995 a Electronic Entertainment Expo, Electronic Arts a fost o prezenta constanta, an de an, anuntand acolo toate titlurile sale noi. Asta se va schimba in 2016, E3 fiind inlocuit pentu Electronic Arts de EA Play.

Intre 12 si 14 iunie, compania va organiza doua evenimente, atat in Los Angeles cat si in Londra, la care va oferi acces presei si publicului la cele mai noi jocuri. Evenimentul din Los Angeles se va intinde pe trei zile, iar cel din Londra va fi deschis doar in ziua de 12 iunie.

E3 in sine va incepe in ziua de 14 iunie, in perioada in care se va desfasura EA Play avand loc traditionalele conferinte de presa, precum cea de la Sony, Microsoft si cea pe care o facea si Electronic Arts in anii trecuti. Evenimentul EA Play va fi transmis in direct pe internet, incepand cu 12 iunie ora 11 seara, ora locala a Romaniei.

Nu au anuntat inca ce titluri vor fi prezente la eveniment. Fanii Star Wars, cu siguranta, spera sa vada prima mostra din acel joc Open World despre care tot circula vesti in ultimul an.

Absenta companiei de la E3 mai ridica si o intrebare foarte importanta: Electronic Arts va ramane in Entertainment Software Assotiation, entitatea care se ocupa cu organizarea E3-ului?

[Electronic Arts]

Tags

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close