TECH

Electrocasnicele LG in casa viitorului

Aspiratorul te urmareste, masina de spalat rufe vorbește cu tine, televizorul interactioneaza. Casa viitorului apropiat acum este superconfortabila, iar tehnologia este prezenta în fiecare cameră.

Bucataria este adevărata inima a casei. Aici găsiți noul frigider LG TOTAL NO FROST din clasa energetică A +++ -20 cu 32% mai eficient și cu 25% mai silențios. Noutatea absoluta este compartimentul special din interiorul usei principale prin care se poate ajunge mai ușor la alimentele și băuturile de baza, ceea ce reduce cu 41% pierderile de aer rece.

lg total no frost

În dormitor găsim ”garderoba magica”, a doua generatie de LG Styler, care elimina mirosurile neplacute si improspateaza aerul.

lg styler

În baie mașina de spălat TurboWash va spala rufele … în timp ce sunteți la telefon. Datorită conectivitatii, orice problema a aparaturii din casa iti va fi adusa la cunostinta de catre smartphone.

turbowash

Regele din camera de zi este televizorul. LG vine cu noua gamă de televizoare ColorPrime 4K Ultra HD și cu spectaculoasele TV 4K OLED de 55, 65 și 77-inch, ecrane plate sau curbate.

LG-Color-Prime_6839

Daca vrei sa faci curat in casa atunci Cord Zero e visul fiecarei gospodine: acest aspirator uimitor iti observă mișcările și te urmează, la o distanță constantă.

LG-Cord-Zero-Electric-Vacuum-Cleaner-Cordless-CYKING-VK9401LHAN-01

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Back to top button