TECH

Electrocasnicele babysitter

Știați că unele aparate va pot face viata de parinte mult mai usoara? Da, unele programe sunt adaptate la nevoile si la sensibilitatea copilului.

Mașina de spălat vase asigură biberoanelor o igienă perfecta. Spăland la temperaturi foarte ridicate (70°), masina de spalat asigură o curatenie impecabila vaselor bebelusului tau. Vă sfătuim să clatiti biberoanele inainte de a le introduce in masina cu capul în jos. Unele modele de mașini de spălat vase sunt special echipate cu funcția biberon.

Masina de spalat are un buton pentru clatire repetata? Nu ezitati sa-l folositi cand spalati hainele copilului dumneavoastra. Alegeti de asemenea un detergent cat mai neutru.

Ati auzit de zgomotul alb? Este acel zgomot repetitiv care indeamna copilul la somn: un ventilator, aer conditionat, aparatul de uscat parul. Monotonia este un motor al starii de somnolenta. Asadar, cand nu mai stiti cum sa va adormiti bebelusul, puneti electrocasnicele la treaba!

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button