TECH

Electrocasnice retro: de unde le cumperi?

Electrocasnice Retro: sunt la moda mai mult ca oricand! Prin urmare, producătorii de aparate s-au alăturat acestei tendințe prin crearea de gadget-uri si accesorii tipice altor vremuri.

electrocasnice retro fridge

Puteti gasi acum frigidere, blendere, prăjitoare de pâine, vase de cafea, ceainice, cani inspirate de anii 50’. Există o varietate de finisaje si culori, cum ar fi rosu, albastru, roz și galben. O paletă de culori extrem de indrazneata si armonioasa pentru bucatarie.

electrocasnice retro cafea

Preturile e adevarat, sunt un pic mai mari, dar culorile fac toti banii si le gasiti pentru achizitie aici.

electrocasnice retro cafetiera

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Back to top button