MORE

Electrocasnice Panasonic perfecte pentru Craciun

Electrocasnice Panasonic perfecte pentru Craciun

“Experience fresh” – “Savurează prospețimea”, acesta este sloganul Panasonic cand vine vorba despre gama sa de electrocasnice care respecta nevoile consumatorului modern, de la detoxifiere pana la obținerea de alimente care respecta anumite restrictii medicale.

Daca lista voastra de cadouri pentru Craciun cuprinde si electrocasnice mici si mari, atunci iata recomandarile noastre de la Panasonic:

Cuptorul cu microunde Panasonic NN-GD462MEPG cu tehnologia Inverter trateaza ingredientele valoroase din alimentele dumneavoastra cu deosebita grija. Datorita aplicarii mai uniforme a puterii in comparatie cu microundele conventionale, portiile pot fi incalzite mai uniform si cu aproximativ 30 % mai rapid.

Citeste mai mult pe www.electrozona.ro

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button