GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Elder Scrolls Online va fi gratuit o săptămână

Aveți ceva important de făcut în acest weekend? Dar în următoarele 7 zile? Dacă nu aveți nimic mai bun de făcut, de ce să nu faceți o excursie prin Tamriel în Elder Scrolls Online și să vă bucurați de câteva gratuități din partea celor de la ZeniMax?

Începând de azi și continuând până miercurea următoare, oricine poate juca jocul de bază Elder Scrolls Online și expansion-ul Morrowind gratuit pe consolă sau pe PC. Este un mod bun de a vizita Vvardenfell-ul, dacă nu aveți expansion-ul.

În plus, aveți șansa să primiți un pet Atronach Flame și cinci cutii Ouroboros urmărind Elder Scrolls Online la QuakeCon 2018, mâine (vineri) la ora 7 seara (ora României) pe Twitch sau YouTube. Studioul va dezvălui informații noi despre DLC-urile Wolfhunter și Murkmire, astfel încât puteți afla și ceva noutăți despre joc.

ZeniMax a mai postat recent pe blogul lor cu privire la schimbările de PvP care vin în update-ul cu numărul 19 pentru toți jucătorii, indiferent dacă ei vor cumpăra sau nu DLC-ul săptămâna viitoare.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button