GamingPC&ConsolesTech&IT

Elder Scrolls Online oferă un nou weekend gratuit de joacă

Dacă ați evitat să cumpărați The Elder Scrolls Online în timpul uneia dintre multiplele sale oferte din seria „dar serios, jocul costă doar 10 dolari”, atunci cu siguranță veți avea de pierdut dacă nu profitați de unul dintre evenimentele free-to-play ale jocului.

Se pare că vom mai avea parte de un astfel de eveniment, care o să înceapă de joi, 6 decembrie, și va dura până marți, 11 decembrie. Bonus, funcționează pe PC, Xbox One și PS4, toate în același timp de data aceasta.

Pe durata a Free Play Event, veți avea acces la jocul de bază ESO și la DLC-ul Morrowind, permițându-vă să explorați o lume masivă plină de frumusețe și aventură în timp ce luptați pentru a restaura puterile pierdute ale lui Vivec și a recupera sufletul furat de la prințul Daedric Molag Bal. În plus, jocul de bază al ESO include, de asemenea, accesul la Cyrodiil, o zonă PvP masivă în aer liber și la Battlegrounds, o arenă PvP 4v4v4 cu ritm rapid. Chiar dacă aveți deja ESO, dar nu ați achiziționat niciodată DLC-ul sau Capitolul Morrowind, veți putea să călătoriți în Vvardenfell și să experimentați ținutul Dark Elfilor în timpul perioadei evenimentului.

Conturile ESO noi, oferite cu ocazia acestui eveniment, vor colecta și 500 de monede, dar dacă nu sunteți cu adevărat nou, se pare că veți putea continua de unde ați rămas ultima oară:

Orice personaje și progrese obținute de la precedentele perioade de încercare vor rămâne și dacă veți decide să cumpărați ESO după eveniment, veți putea continua aventurile fără întrerupere.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button