PC&Consoles

Elder Scrolls Online este gratuit pentru o săptămână

Elder Scrolls Online a fost un MMO destul de polarizat în momentul lansării. Pe de o parte, un segment din public îl credea destul de neinteresant, pe de altă parte un segment din public îl considera Elder Scrolls doar în nume, nu și în gameplay. Dar de atunci a tot fost îmbunătățit. Cât de îmbunătățit? Puteți afla asta chiar voi, gratuit.

The Elder Scrolls Online are parte de o promoție inedită pentru o săptămână. Puteți juca MMO-ul gratuit până pe 18 aprilie, acesta fiind disponibil acum pentru descărcare fie de pe pagina oficială, fie de pe pagina de Steam pe parcursul acestei zile.

Dacă este prima dată când îl jucați, și faceți un cont nou, veți primi un bonus de 500 de coroane care pot fi cheltuite la magazinul jocului. Iar în cazul în care decideți să cumpărați Elder Scrolls Online, atunci veți putea păstra tot progresul pe care l-ați făcut până în ziua de 18 aprilie.

Jocul se pare că va avea parte și de o reducere de preț în această perioadă, care deocamdată nu a intrat în efect. MMO-ul nu are o taxă lunară, așa că după ce îl cumpărați veți juca în liniște până când serverele sunt închise.

[Bethesda]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button