MORE

The Elder Scrolls Online acum si in Romania

The Elder Scrolls Online este dezvoltat de ZeniMax Online Studios, fiind cel mai nou capitol al popularei serii de jocuri The Elder Scrolls, oferind acum prima lor experiență online dupa ce fanii jocului au cerut asta timp de zece ani. Jocul oferă gamerilor posibilitatea de a porni într-o aventură pe continentul Tamriel și de a-și alege propriul stil de joc, pe măsură ce explorează tinutul, putand face asta atât singuri cat si cu un grup de prieteni sau chiar împreună cu sute de alți jucători.

“Suntem recunoscători pentru reacția copleșitoare la adresa The Elder Scrolls Online” a declarat Matt Firor, Game Director pentru The Elder Scrolls Online. “Cu 5 milioane de persoane înregistrate pentru testul beta, este clar pentru noi că mulți fani sunt dornici să se aventureze online și să încerce tot ceea ce are acest joc de oferit. Suntem încântați să știm că jocul ajunge acum în mâinile voastre.”

The Elder Scrolls Online pentru PC este oferit în România pentru o perioadă limitată de timp, împreună cu bonusul Explorer’s Pack care vă dă posibilitatea să jucați cu oricare dintre cele nouă rase în orice Alianță, să găsiți comorile din joc mult mai ușor datorită hărților disponibile la care veți avea acces și să vă bucurați de compania unui mic prieten virtual. În plus față de lansarea versiunii pentru PC de azi, The Elder Scrolls Online este în dezvoltare și pentru PlayStation4 și Xbox One.

Printre altele, a mai fost anuntat si primul update pentru TESO numit Craglorn,  o nouă zonă în The Elder Scrolls Online ce include o nouă poveste, questuri special adaptate pentru grupuri de câte patru jucători, dar și acțiuni denumite Trials pentru party-uri mai mari, de câte doisprezece aventurieri. Update-ul Craglorn va fi disponibil luna aceasta pentru jucătorii The Elder Scrolls Online.

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button