GamingMobileȘtiri IT

The Elder Scrolls Blades nu mai necesită invitație

Bethesda a decis să ofere publicului larg acces la noul său joc de mobil The Elder Scrolls Blades. Acesta s-a ivit săptămânile trecute pe Google Play Store și pe Apple App Store, însă aveați nevoie de o invitație de beta pentru a-l putea butona… pipăi. Asta se schimbă de acum înainte.

Nu înseamnă că jocul a încetat să mai fie în Early Access, tot este incomplet și mai are nevoie de ceva muncă până când va atinge nivelul de calitate pe care îl așteptănu,nu, nu pot să termin fraza asta. Bethesda vă oferă acum posibilitatea de a descărca și juca The Elder Scrolls Blades după bunul plac, atât timp cât aveți un telefon compatibil.

Și ce exact înseamnă nu telefon compatibil? Aparent, nu unul care să aibă 2GB de RAM și o rezoluție de 720p. Listarea sa de pe Play Store nu este prea informativă despre ce fel de telefon este nevoie. Important este că veți putea vedea cu ochii voștri dacă jocul vă merge sau nu.

The Elder Scrolls Blades reprezintă o încercare de a distila experiența seriei în ceva ce poate funcționa în structura a ceva ce poate fi jucat pe un telefon mobil într-o pauză de câteva minute. Așa că nu ar trebui să vă așteptați la ceva de scara lui Skyrim. Practic, nici nu face parte din același gen cu restul seriei.

[Gamespot]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button