GamingMobileȘtiri IT

The Elder Scrolls Blades a fost lansat pe furiș

The Elder Scrolls Blades continuă să fie o prezență destul de atipică pe piața jocurilor video. Este o adaptare sub formă de joc mobil a unei serii cunoscute în mare parte de pe PC și console, dar nu a fost primită cu aceleași huiduieli precum varianta de telefon a lui Diablo.

De ce? Probabil pentru că anunțul lui Blades a fost imediat acompaniat de anunțul lui The Elder Scrolls 6 și a lui Starfield, așa că lumea a trecut rapid peste el, poate chiar uitând că a fost măcar anunțat. Bethesda pare să fi mers pe aceeași idee și cu lansarea sa, fiindcă jocul este acum disponibil pe Google Play Store.

Bine, ce e drept, nu poate fi jucat tocmai de orișicine. Va trebui să intrați pe PlayBlades.com și să vă înregistrați acolo la un beta test, jocul fiind în esență în Early Access. Dacă v-ați înregistrat deja acolo, probabil ați primit o invitație. Dacă abia acum vă înregistrați, ar trebui să primi o invitație în câteva zile.

Abia atunci veți putea instala și juca The Elder Scrolls Blades, altfel aplicația va fi listată ca fiind incompatibilă cu dispozitivul vostru.

Iar în cazul în care aveți un dispozitiv iOS, puteți găsi jocul și pe acele meleaguri.

[MassivelyOP]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Back to top button