Gaming

Elden Ring vine cu ultimul trailer înainte de lansarea oficială

Măi să fie, îmi pare că Elden Ring are parte de mai multe trailere și mai multe detalii decât orice alt joc de la From Software. Îmi amintesc prezentarea gameplay-ului timpuriu pentru Dark Souls 3 și îmi dau seama că, spre deosebire de acesta, Elden Ring chiar vrea să fie nițel mai accesibil sau măcar ceva mai specific în anumite informații.

Deci Bandai și From Software s-au gândit să publice un ultim trailer, un overview care explică una-două despre lumea impunătoare a jocului. Și nu, nu salivez în timp ce scriu materialul ăsta din moment ce mi-am cam epuizat resursele odată cu prima vizionare a trailerului.

Comparativ cu celelalte Soulsborne, Elden Ring încurajează mult mai mult explorarea și abordările diverse în materie de lupte și dungeon crawl. Tu ești un Tarnished care ia la pas și  la galop (da, ai și un mount special) The Lands Between, un tărâm plin de mistere și de pericole. Jocul pare să capete valențe hiperbolice atunci când vezi ce monstruozități îți ies în cale și cât de diverse și neașteptate sunt capcanele de pretutindeni. Inamicii arată spectaculos și rar mi-a fost dat să văd o imaginație mai bogată care, sper eu, chiar să-și facă loc în produsul final numit Elden Ring.

Elden Ring – Cerințe de sistem

Am înțeles că sistemul de character leveling păstrează oarece similarități cu jocurile precedente, dar îți oferă o mai mare flexibilitate în a-ți alege stilul de luptă. La fel, și clasele te încarcă de nostalgie dar aduc totodată și un refresh plăcut, din câte am putut observa în artwork-urile publicate pe social media. Însă o să vă las pe voi să descoperiți ceea ce se prezintă în ultimul trailer înainte de apariția lui Elden Ring. Și știu că am mai spus-o, dar aștept cu mare interes și încântare această lansare, iar puriștii genului cred că sunt în asentimentul meu.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button