GamingPC&Consoles

Shadow of the Erdtree este expansiunea pe care o așteptau toți fanii Elden Ring

FromSoftware a anunțat că DLC-ul Shadow of the Erdtree pentru Elden Ring este în lucru. Știrea a venit sub forma unor tweet-uri postate de paginile oficiale ale jocului și studioului. Fiecare dintre cele două postări conține și câteva artwork-uri, însă nu avem alte informații legate de acest DLC. Nu știm care este stadiul în care se află, ori vreo dată de lansare. Dar ținând cont că deja l-au anunțat, nu cred că japonezii vor vrea să-ți țină fanii în așteptare prea mult.

Elden Ring Shadow of the Erdtree DLC

Putem să considerăm acest anunț drept un cadou aniversar, mai ales că Elden Ring a împlinit recent un an de când a fost lansat. Jocul s-a bucurat de un succes enorm, vânzând peste 20 de milioane de copii și fiind încoronat drept Jocul Anului 2022 de nume precum The Game Awards, IGN, New York Game Awards și mulți alții.

Shadow of the Erdtree va fi primul DLC single-player lansat pentru Elden Ring. Până acum, jocul dezvoltat de FromSoftware a mai primit expansiunea Colosseum pentru modul multiplayer. Nu se știe ce fel de conținut va include noul pachet sau cât de multe ore de gameplay le va oferi jucătorilor. Singura informație pe care o mai avem este legată de platforme, iar așa cum era de așteptat, noua expansiune va fi disponibilă pe PlayStation 5, Xbox Series, Steam, PlayStation 4 și Xbox One.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button