Gaming

Noul patch Elden Ring îmbunătățește performanța și adaugă mai multe phase-uri pentru NPC-uri

Autor: Matei Pană

Patch-ul 1.04 din Elden Ring este acum disponibil și adaugă o serie lungă de update-uri. Voi începe cu faptul că performanța jocului a fost îmbunătățită, având în vedere că Elden Ring nu stătea prea bine la capitolul ăsta. Observate mai ales pe versiunile de PC, majoritata problemelor se legau de framerate-ul instabil și de spike-uri simțitoare în anumite zone, la care se alăturau bug-uri ocazionale în lupte și explorare, dar și în ceea ce privește controlul.

Elden Ring este noul „Lord of the Rings” și un joc aproape perfect (review)

Update-ul dă playerilor opțiunea de a porni sau opri rotirea automată a camerei, adaugă schimbări în ceea ce privește damage-ul anumitor arme și durata anumitor atacuri magice. Aici au fost aplicate atât buff-uri, cât și nerf-uri, iar pentru a putea aplica automat acest patch, jucătorii trebuie să facă niște mici switch-uri în joc, însă doar o singură dată. Jucătorii care pornesc cu un personaj nou după instalarea update-ului nu vor fi nevoiți să urmeze pașii indicați în descriere. În afară de acestea, update-ul introduce și niște event phase-uri suplimentare pentru interacțiunea jucătorilor cu Patches.

În timp ce Elden Ring a fost lăudat ca fiind un joc greu, lucru dorit de fanii seriei Dark Souls și Bloodborne, comunitatea a reușit să găsească foarte multe exploit-uri în ceea ce privește diferite combinații de arme și iteme, lucruri care au fost reparate odată cu acest patch. Puteți vedea aici lista completă a update-urilor cu care vine patch-ul 1.04.

Contributors

Pe lângă echipa noastră uzuală de tocilari, colaborăm punctual cu diverși redactori și freelanceri la fel de pasionați ca și noi în ceea ce privește jocurile, gadget-urile și tehnologia, în general. Materialele scrise de aceștia sunt marcate cu denumirea Contributors și sunt evaluate cu atenție, pentru a ne asigura că vă oferim informații corecte și conținut de calitate, la standardele Zonei.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button