GamingPC&ConsolesRSS PaginaDeMedia

Elden Ring nu a murit – Data de lansare si stadiul jocului au aparut pe net

Chiar daca sunt un maniac in ceea ce priveste jocurile From Software, Elden Ring a incetat oarecum sa ma mai traga de maneca. Probabil din cauza faptului ca dezvoltatorii nu au mai suflat o vorba legata de urmatorul titlu din seria simulatoarelor sado-maso, sau pentru ca taticul Miyazaki a vrut sa ne ia prin surprindere.

Acum ceva vreme, se raspandea pe net vorba ca Elden Ring ar urma sa fie lansat in 2021. Si, iacata, ne aflam deja in 2021. La asta se adauga si niste vesti interesante si promitatoare, lansate pe Twitter. Dintr-o postare aflam cate ceva legat de setting-ul jocului si de stadiul in care acesta se afla.

Viitor copil de suflet al uniunii dintre From Sotfware si George R. R. Martin, Elden Ring este un action-RPG plasat cel mai probabil in lumea nordica/celtica. Mecanicile vor fi asemanatoare cu cele din jocurile Dark Souls, cu mentiunea ca noul titlu va avea si un ciclu zi-noapte dinamic, iar harta acestuia va fi cu mult mai mare decat cele oferite in Dark Souls-uri.

Da-i bice si hai odata! Vrem Elden Ring!

Acum vine partea cea mai interesanta, si anume data de lansare si stadiul jocului. Se pare ca Elden Ring se afla in „polishing stage”, adica la o aruncatura de bat de produsul final. In mod normal, cand un joc se afla in acest stadiu, inseamna ca cea mai mare parte a continutului este ispravita, ramanand ca producatorii sa rezolve eventualele bug-uri si sa se ocupe minutios de optimizare. Bineinteles, „polishing stage” este o notiune cu o durata de timp diferita de la joc la joc, dar asta nu inseamna ca viitorul lui Elden Ring nu este destul de luminos.

Leak-urile par sa confirme faptul ca Elden Ring ar urma sa fie lansat in 2021, iar daca asta chiar este pe bune, atunci From Software au facut o treaba minunata in a ne lovi neasteptat in plina figura cu ceea ce mie imi place sa numesc „inca o capodopera de suflet” (sper eu).

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button