GamingRSS PaginaDeMedia

Bandai Namco se așteaptă ca Elden Ring să vândă patru milioane de exemplare în prima sa lună

Nu mai este un secret faptul că From Software se dă peste cap să le ofere fanilor jocuri ambițioase și deosebine, iar aici parcă nu mai vorbește doar obsedatul din mine. Cu un portofoliu impresionant care include Dark Souls-uri, Bloodborne și Sekiro, japonezii sunt gata să dea lovitura cu Elden Ring, iar Bandai Namco își freacă palmele mulțumiți de profitul care va urma să fie înregistrat.

Jocul va fi lansat oficial pe 22 februarie, iar gameplay-ul prezentat a luat cu asalt comunitatea de gameri. Foarte mulți și-au exprimat opiniile în materiale îndelungate, iar unii chiar au avut șansa de a încerca o versiune timpurie a lui Elden Ring vreme de 72 de ore. Toate acestea, alături de nenumăratele premii acordate jocului, în condițiile în care acesta nici măcar n-a fost lansat, i-a determinat pe cei de la Bandai Namco să vină cu niște estimări interesante.

Elden Ring va fi ochit de foarte mulți

În cadrul unui Q&A cu investitorii, publusher-ul a menționat că se așteaptă ca Elden Ring să fie cumpărat de peste 4 milioane de oameni în primele cinci săptămâni de la lansare. Asta îl face să se încadreze între alte două producții From Software, ba chiar să întreacă cel puțin una. Dacă vă mai amintiți, Sekiro s-a vândut în 3.8 milioane de exemplare în puțin peste trei luni, dar comparativ cu acesta, Dark Souls 3 s-a vândut ca pâinea caldă, adică în 3 milioane de unități în fix patru săptămâni.

Aici, Elden Ring pare să se bată cu seria Souls, iar elementele sale noi, alături de mecanicile destul de inedite față de cele cu care ne-am obișnuit au stârnit curiozitatea multora. Atât eu, cât și Ovidiu, îl vânăm cu deosebită ferocitate, și cred că în cele din urmă ne vom gândi serios să ne luăm un mic „concediu de odihnă” de pe 22 februarie încolo. 👀

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button