PC&Consoles

El Presidente revine în Tropico 6

În ciuda a ceea ce ar da impresia E3, există mai mult de șase companii de jocuri în industrie, iar una dintre ele este Kalypso Media, ce a dezvăluit acum Tropico 6.

Jocul nu mai este produs de Haemimont, studioul bulgar care s-a ocupat de serie de la Tropico 3 și până acum, deoarece oamenii de acolo sunt ocupați cu dezvoltarea unui joc de colonizare a planetei Marte, cu Paradox. În schimb, de producție se va ocupa Limbic Entertainment, creatori ai jocurilor Heroes of Might and Magic 7 și Might and Magic X Legacy.

Spre deosebire de jocurile anterioare, în Tropico 6 măritul El Presidente va controla un arhipelag de insule, fiecare necesitând atenție și management diligent, alături de o infrastructură de transport serioasă. Veți putea construi poduri pentru a lega insulele între ele, teleferice și numeroase alte metode pentru a vă asigura că cetățenii pot circula liberi acolo unde trebuie.

Jocul include un sistem nou de cercetare, abilitatea de-a vă personaliza palatul prezidențial, discursuri politice și o funcție menită să accentueze apucăturile megalomane ale lui El Presidente. Veți putea să trimiteți agenți pentru a fura monumente celebre din întreaga lume, care să decoreze insulele voastre. A fost zărită în teaser și o variantă fictivă a rețelei de socializare Twitter, ce a devenit foarte populară pentru președinți în ultimul an.

Tropico 6 va fi lansat abia anul viitor pentru PC, Xbox One și PS4.

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button