Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

El Presidente revine în Tropico 6

/
/
/

În ciuda a ceea ce ar da impresia E3, există mai mult de șase companii de jocuri în industrie, iar una dintre ele este Kalypso Media, ce a dezvăluit acum Tropico 6.

Jocul nu mai este produs de Haemimont, studioul bulgar care s-a ocupat de serie de la Tropico 3 și până acum, deoarece oamenii de acolo sunt ocupați cu dezvoltarea unui joc de colonizare a planetei Marte, cu Paradox. În schimb, de producție se va ocupa Limbic Entertainment, creatori ai jocurilor Heroes of Might and Magic 7 și Might and Magic X Legacy.

Spre deosebire de jocurile anterioare, în Tropico 6 măritul El Presidente va controla un arhipelag de insule, fiecare necesitând atenție și management diligent, alături de o infrastructură de transport serioasă. Veți putea construi poduri pentru a lega insulele între ele, teleferice și numeroase alte metode pentru a vă asigura că cetățenii pot circula liberi acolo unde trebuie.

Jocul include un sistem nou de cercetare, abilitatea de-a vă personaliza palatul prezidențial, discursuri politice și o funcție menită să accentueze apucăturile megalomane ale lui El Presidente. Veți putea să trimiteți agenți pentru a fura monumente celebre din întreaga lume, care să decoreze insulele voastre. A fost zărită în teaser și o variantă fictivă a rețelei de socializare Twitter, ce a devenit foarte populară pentru președinți în ultimul an.

Tropico 6 va fi lansat abia anul viitor pentru PC, Xbox One și PS4.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar