MOREFilmeȘtiri IT

El Camino, filmul bazat pe serialul Breaking Bad, tocmai a primit un trailer

El Camino ne arata trecutul, precum si viitorul lui Jesse

Dupa un final care a cam lasat serialul in aer, creatorul Vince Gilligan ii va oferi mai multa perspectiva lui Jesse in El Camino: A Breaking Bad Movie, un thriller care continua actiunea fix dupa finalul serialului. Filmul va debuta in exclusivitate pe Netflix, unde atat Breaking Bad, cat si spin-off-ul Better Call Saul au atras un numar mare de fani.

El Camino este scris si regizat tot ce Vince Gilligan, creatorul serialului. Nu stim nimic despre personaje, in afara de faptul ca Jesse va fi in continuare portretizat de Aaron Paul. In acest teaser trailer mai vedem si un vechi prieten de-al acestuia, care este interogat de DEA.

Daca nu va vine sa credeti ca un film bazat pe Breaking Bad este ceva real, faceti un simplu calcul: El Camino va fi lansat pe Netflix pe data de 11 Octombrie. Stiinta, nu alta!

De asemenea, as vrea sa va ofer un sfat gratuit. Inainte de a vedea filmul, urmariti cele cinci sezoane ale serialului. Chiar daca primele doua nu sunt geniale, spre final se redreseaza si devine un masterpiece. De asemenea, este cazul si pentru Better Call Saul, care ar trebui vazut dupa Breaking Bad pentru a nu lasa goluri, mai ales ca este plin de referinte si easter egg-uri bazate pe intamplarile din serial.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button