MORE

Eizo lanseaza un monitor cu nivele diferite de FreeSync

Eizo anunta lansarea unui nou monitor pentru cei care dispun de o placa video capabila sa foloseasca de tehnologia FreeSync. Acesta se numeste Foris FS2735 si are o caracteristica foarte interesanta, setari multiple pentru intervalul de refresh dinamic.

Eizo Foris FS2735 dispune de un panou IPS de 27 de inch cu suport pentru o rezolutie maxima de 2560×1440 si o frecventa de refresh de 144Hz. Si aici vine partea interesanta. In mod normal, functia de FreeSync va fi activa intre 56 si 144Hz, insemnand ca daca aveti un PC suficient de potent cat sa mentina orice joc la 56-144 de cadre pe secunda, nu veti vedea niciun fel de rupere a imaginii.

Dar pentru ca nu toate PC-urile sunt chiar atat de supercalifragilistice, Eizo Foris FS2735 vine cu inca o setare de FreeSync. Aceasta blocheaza frecventa maxima la doar 90Hz, dar scade limita inferioara la care poate functiona FreeSync la 35Hz. Sigur, este un interval mai mic, dar este unul mult mai practic pentru cei care nu dispun tocmai de doua FuryX. Mai pot fi setate si alte moduri de DisplayPort, care dezactiveaza complet FreeSync.

Monitorul mai are si o suita de optiuni de conectivitate, cum ar fi DisplayPort, doua HDMI-uri, un DVI-D, un hub USB 3.0, pana si un jack audio.

Pretul nu a fost anuntat.

[Overlock3D]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Back to top button