MORE

Edward Snowden discuta astazi despre Trump si securitate online

Poporul american este scindat in aceste clipe fiind impartit intre suporterii lui Trump si cei ai lui Hilary, care nu a castigat mandatul prezidential. Totusi, cu noul regim, se impun si o serie de schimbari de politica interna, Donlad Trump publicand deja un plan de 100 de zile. Suna usor o permierul Ciorbea si promisiunea de la capatul tunelui, dar sa traim si sa vedem.

Pe langa schimbarile de ordin economic, Trump se pare ca va adresa si securitatea online, supravegherea online fiind inca un topic de discutie dupa scandalul Snowden – NSA. Controversata figura a iesit la rampa si a afirmat ca s-ar putea sa stie ce si cum urmeaza sa faca administratia Trump.

Snowden alaturi de motorul de cautare StartPage sustin un eveniment live astazi, 22.30 ora locala, in care se va discuta despre siguranta datelor personale si alte subiecte interesante in era Trump. Este o situatie destul de interesanta, pentru ca nu este prima data cand Snowden discuta cu publicul, dar subiectele de acest gen lovesc foarte aproape de fosta lui slujba, Snowden fiind un fost angajat al NSA-ului. Fiind foarte posibil sa stie care sunt procedurile din spatele aparatului guvernamental.

Sa nu uitam ca Trump este pro Patriot Act, actul normativ care permite spionarea cetatenilor de catre guvern, in esenta fiind un program de supraveghere in masa.

 

Tags

Related Articles

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close