Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Editii de colectie pentru Mortal Kombat X

/
/
/
/
image
img

O suta de lire sterline costa pachetul Mortal Kombat X Kollector’s Edition, care contine, pe langa joc, o figurina a lui Scorpion, doua skin-uri pentru Scorpion si un certificat de autentiticitate semnat de artistii Sven Waschk si Mark Landwehr. Aceasta este disponibila doar pentru PS4 si Xbox One si este oferita de Coarse, o companie cunoscuta pentru figurinele pe care le creeaza dupa propria viziune. Pe piata mai exista o colectie Mortal Kombat X Kollector’s Edition, care nu a fost creata de Coarse si care iti aduce o statueta cu Scorpion de 28 de centimetri, pictata manual, volumul 1 din banda desenata Mortal Kombat X: Blood Ties si doua skin-uri pentru Scorpion.

Acest pachet costa 90 de lire sterline si este disponibil doar pentru PS4 si Xbox One. Un alt pachet – Mortal Kombat X Premium Edition exista doar in varianta online si, odata descarcat, vei primi un Kombat Pack – preturile acestei editii variaza in functie de platforma pe care o descarci: pe PS4 si Xbox One costa 80 de lire, pe PS3 si Xbox 360 e 65 de lire, iar pe Steam 60 de lire. Fanii jocului vor avea posibilitatea sa cumpere si o editie de colectie standard – Mortal Kombat X Special Edition, care costa 90 de lire sterline si, daca o comanzi de la GAME inainte de lansarea jocului (respectiv 14 aprilie), il vei primi pe Goro, za boss.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar