PC&Consoles

Ediția Game of the Year a lui Overwatch va ajunge și în magazine

Cel mai nou joc Blizzard, Overwatch, a fost răsfățat cu multă atenție din partea producătorului. În ultima perioadă titlul a sărbătorit un an printr-un eveniment special în joc, au fost anunțate primele echipe din liga oficială Overwatch, iar foarte recent un nou personaj îndelung așteptat, Doomfist, a fost anunțat.

În plus, acum ediția Game of the Year va primi o variantă fizică, pe care o veți putea achiziționa curând din magazine. Varianta digitală este deja disponibilă încă din luna mai. Pe lângă accesul la jocul de bază, această ediție vine și cu câteva bunătăți la pachet, atât pentru Overwatch cât și pentru alte jocuri Blizzard. Bonusurile includ un set cosmetic de aripi pentru Diablo III, un pet în World of Warcraft, pe Tracer ca și caracter deblocat permanent în Heroes of the Storm, câteva portrete pentru StarCraft II și, nu în ultimul rând, un set de coperți tematic pentru cărțile tale din Hearthstone. În Overwatch veți primi 10 cutii adiționale cu loot și alte iteme ce pot fi utilizate în joc.

La aceste bonusuri specifice ediției Game of the Year se adaugă și toate beneficiile care sunt disponibile cu ediția Origins a jocului. Se subînțelege că toate aceste cadouri au doar un efect cosmetic, și nu influențează în niciun fel gameplay-ul jocului. Jocul de bază oferă accesul la toți eroii, toate hărțile și toate modurile de joc; nicio microtranzacție nu este necesară.

Overwatch s-a vândut deja până acum în mai bine de 30 de milioane de exemplare, iar dacă noi ediții și noi ligi profesionale vor continua să-și facă apariția, foarte probabil acest număr va continua să crească.

Overwatch Game of the Year Edition va fi lansat în format fizic săptămâna viitoare pe 28 iulie, și foarte probabil va ajunge și în magazinele de pe la noi la scurt timp după această dată.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button